Click here for siteDE_STUDIO_%28WELKOM_NIEUWS%29.htmlshapeimage_2_link_0

NIEUWS

NEWS

HEROPENING YOGA ZUIDBeste Yoga Zuid yogi’s,

De studio lessen herstarten op 12 juni. Maandelijks wordt het lesrooster aangekondigd in het online rooster. Het zal allemaal een beetje anders zijn dan voordien, daar we rekening moeten houden met de veiligheidsvoorschriften. Maar daarom zeker niet minder gezellig:)


De outdoor lessen gaan deze zomer door op een rustig en verborgen plek in het hart van de stad. Je waant je er even in de natuur. De buitenlocatie is privé gelegen in een tuin achter een schoolgebouw (Lamorinièrestraat 150, 2018 Antwerpen) in de buurt van de Yoga Zuid studio. De lessen worden steeds 1 week van tevoren aangekondigd vanwege het weer.


De online lessen zullen een deel van het lesrooster worden vanaf nu. Je kan ervoor kiezen om thuis in je eigen living of tuin aan yoga te doen, lekker makkelijk omdat je je niet hoeft te verplaatsen. Tijdens de zomermaanden kan je van op je vakantiebestemming gezellig mee relaxen met Yoga Zuid. De online lessen openen nieuwe mogelijkheden. Zo kan je de les steeds nog tot de volgende dag middernacht bekijken of herbekijken. Geraak je niet op het aangeven tijdstip in de les? Dan registreer je je op voorhand voor de les en krijg je nadien de link doorgestuurd. Ook handig als je gestoord zou worden tijdens de les, dan kan je nadien de practice nog eens opnieuw beoefenen.

Wil je graag een online les volgen?

Dat kan door je op voorhand hiervoor te registreren via het online rooster. Klik hier

Registreren is enkel mogelijk na betaling met je YZ kaart of met een drop in/ losse les. Een drop in pass kan je aankopen via het betalingssysteem. Check nu de GOLD CARD ONLINE!


Let wel! Nadat je de pass hebt aangekocht, dien je je nog te registreren voor de les, anders kom je niet in de lijst van de aanwezigen.