ACUPUNCTUUR

FAQ

 Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat naast gesprekstherapie ook lichaamsgericht werken een positieve invloed heeft op je vaardigheden om met stressvolle situaties om te gaan.


Meer zelfs, je lichaam op een bewuste en gecontroleerde manier tot rust brengen heeft een positief effect je brein en je emotioneel welbevinden.KAIROS groepspraktijk

Kairos is een groepspraktijk voor psychotherapie, coaching & relaxatie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen.RELAXATIETHERAPEUT

Ida FlamentWEBSITE

www.kairosgroepspraktijk.beEMAIL

info@kairosgroepspraktijk.beLOCATIE

Yoga Zuid

Mechelsesteenweg 161

2018 AntwerpenPRIJS:

Losse sessie 12€

Eénmalige introductie sessie 5€

Abonnementje voor 4 sessies 40€
Wat mag je verwachten ?

Tijdens deze relaxatietraining maak je kennis met verschillende soorten ontspanningsoefeningen: bodyscan, progressieve relaxatie van Jacobson, mindfulness oefeningen en stiltemeditatie.  Soms wordt er ook gebruik gemaakt van ontspannende muziek of aromatherapie, zodat je kan ervaren hoe dit voor jou voelt en welke oefeningen aansluiten bij jouw noden. 


Bij elke sessie wordt extra informatie over de oefeningen gegeven: hoe werken ze en met welk doel. De bedoeling is steeds om de geest en het lichaam in een staat van rust en harmonie te brengen en te leren hoe gezond om te gaan met spanning.


Door het volgen van deze sessies vergroot je je capaciteit tot zelfzorg, zodat je zelf in staat bent te ontspannen wanneer nodig of beter gewapend bent tegen stressvolle situaties.


Wanneer?  donderdag voormiddag

groep a  van    9u      tot 10u

groep b  van  10u15  tot 11u 15

groep c  van  11u30  tot 12u 30


23 & 30 januari

6, 13 & 20 februari

5, 12, 19 & 26 maart

2, 23 & 30 april

7, 14 en 28 mei


Wat heb je nodig ?

Matje, kussen en/of denkentje.  Deze kunnen ook gehuurd worden voor 1€ per sessie.


Algemene voorwaarden

•De aankoop van een abonnement voor vier sessies is onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.

•Het abonnement is geldig tot en met de sessies op 28 mei 2020.

•De deelnemer kan wel na overleg met de lesgever, iemand anders in zijn/haar plaats laten deelnemen.  De deelnemer die annuleert staat zelf in voor het vinden van een vervanger.

•Facturen kunnen opgemaakt worden.  Sommige mutualiteiten voorzien een beperkte terugbetaling voor groepssessies in het kader van psychologische begeleiding of mindfulness.  Raadpleeg hiervoor de website van uw mutualiteit en neem het document dat de lesgever moet invullen mee naar de les.

  1. Kairos en Yoga Zuid zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.

 

RELAXATIE TRAINING IN GROEP