REEKSEN

FAQ

 

REEKSEN

Een lessenreeks is een reeks van 4 tot ongeveer 6 opeenvolgende lessen waarbij je je enkele weken lang verdiept in een bepaald onderwerp. Afhankelijk van de reeks, kan je enkel voor de hele reeks betalen of soms ook per losse les.


Het is niet mogelijk om met een gewone beurtenkaart of abonnement deel te nemen aan deze lessen.

Data:

    PROEFLES: woe 4 maart / 5€

    REEKS: woe 11/3, 18/3, 25/3, 22/4, 29/4, 6/5

Lesgever: Christina Barrera

Tijdstip: 16u-17u

Leeftijd: vanaf 10 jaar tem 16 jaar

Prijs: 60€ voor de reeks van 6 lessen / 12 € voor een losse les/ 5€ voor de proefles


Inschrijven op voorhand


Tieneryoga helpt bij:

Examenstress, als je graag wat leniger wil worden, verbetert de concentratie bij het studeren, helpt bij slaapproblemen, de hormonenbalans in evenwicht te houden, als je sterker wil worden, stress, onrust, bevordert  zelfzekerheid, voeling krijgen met je eigen lichaam en geest.


Tieneryoga is zeker niet ‘saai’. Door de yogahoudingen op een dynamische manier uit te voeren, komt je hoofd tot rust. Het is niet zo dat je een uur ‘stil’ moet gaan zitten. Yogahoudingen wisselen elkaar af met ademhalingsoefeningen. Je zal je nadien ontspannen en weer helemaal opgeladen voelen. Leuk is dat je de tieneryoga samen met andere leeftijdsgenoten kan doen. Je kan er nieuwe mensen ontmoeten, of je kan samen met een vriend of vriendin naar de les komen.

TIENERYOGA

NIEUWS

NEWS

KOOP HIER ONLINEhttps://app.punchpass.com/org/7363/passes/72565https://app.punchpass.com/org/7363/passes/72565shapeimage_36_link_0
KOOP HIER ONLINE

Data: woe 04/03, 11/03, 18/03, 25/03, 01/04

Lesgever: Kirsten Ginckels

Tijdstip:  20.00u-21.15u

Prijs: 90€ voor de reeks van 5 lessen (geen losse lessen mogelijk)

Inschrijven: op voorhand


Voor wie: Voor zij die intens verlangt naar veel minder monkey mind en meer voelen, voelen van binnenuit. Voor zij die bewust de tijd wil nemen om naar haar lichaam te luisteren, naar wat haar hart haar influistert. Voor zij die op een natuurlijke manier hormonale schommelingen en (pre)menstruale klachten wil verlichten.


Jij en ik hebben zowel mannelijke (yang) als vrouwelijke (yin) energie in ons. Hoe meer deze energieën in balans zijn, hoe beter jij je voelt. Is deze balans verstoord, dan sta je minder in je kracht. We leven in een yang-gerichte maatschappij, waar er vaak niet voldoende tijd en ruimte is om de vrouwelijke yin-energie toe te laten en te ondersteunen.

Trakteer jezelf op een reeks heerlijke houdingen die de meridianen (energiebanen) van milt, nieren en lever stimuleren. Denk daarbij aan het langzaam in beweging brengen van het bindweefsel rondom je liezen, bekken(bodem), heupgewricht en onderrug; zones waar spanning en emoties zich moeiteloos vastzetten.    

Kom mee vertragen, verstillen, voelen. Je vrouw voelen.

YIN YOGA: DE KRACHT VAN VROUWELIJKE YIN-ENERGIE

KOOP HIER ONLINE

ALGEMENE VOORWAARDEN REEKSEN


  1. De prijzen zijn incl. BTW.

  2. Een abonnementen voor een reeks is strikt persoonlijk en onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.

  3. Het is niet mogelijk om lessen van de reeksen achteraf in te halen of terugbetaald te krijgen. De deelnemer kan wel, na overleg met Yoga Zuid, iemand anders in zijn/haar plek laten deelnemen. De deelnemer die annuleerde staat zelf in voor het vinden van een vervanger.

  4. Een abonnementen voor een reeks wordt pas aangemaakt na betaling.

  5. Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling.

  6. YOGA ZUID is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.

KOOP HIER ONLINE

Data: zaterdag 14/03, 21/03, 28/03, 25/04, 2/05

Lesgever: Karolien De Beck

Tijdstip:  09.45u-10.45u

Prijs: 85€ voor de reeks van 5 lessen (geen losse lessen mogelijk)Inschrijven: op voorhand in te schrijven online via de website

De plaatsen zijn beperkt tot max. 13 deelnemers

Daarom is het noodzakelijk om op voorhand in te schrijven.


Vanaf zaterdag 14/03 zal er een nieuwe ‘RUGREEKS BASICS’ van start gaan bij Yoga Zuid. 


Deze reeks is geschikt wanneer je nek of rugklachten hebt of om rugproblemen te voorkomen. 

Eenvoudige rug versterkende en versoepelende oefeningen worden aangeleerd, die je nadien gemakkelijk zelf thuis kan beoefenen. 

Na het volgen van deze reeks heb je meer inzicht gekregen hoe de rug precies werkt en wat eventuele oorzaken van rugklachten kunnen zijn. 


Je krijgt een overzicht van de gegeven oefeningen mee naar huis.


De reeks wordt gegeven door Karolien De Beck. 

Karolien is gediplomeerd yogalerares en heeft heel wat ervaring met het begeleiden van mensen met rugklachten. Ze heeft door de jaren heen gezien dat door een wisselwerking van yoga, osteopathie en acupunctuur rugklachten kunnen verholpen worden. 


VOOR WIE: Als je de rug wil versterken, als je rugklachten hebt (bij ernstige rugklachten gelieve eerst je arts te raadplegen).

YOGA REEKS VOOR EEN GEZONDE RUG

KOOP HIER ONLINE

Wie ben ik? Kirsten. Vrouw. Meisjesmama. 99% yin. 1% yang. Hoog- en taalgevoelig (in een vorig leven was ik journalist). Meevoelend. betrokken. behulpzaam. Down to earth. zonnekind. Meisje van de zee. Yogi for life maar ook certified yin yoga teacher.

KOOP HIER ONLINE

Data: zaterdag 14/03, 21/03, 28/03, 25/04, 2/05

Lesgever: Karolien De Beck

Tijdstip:  11.00u-12.00u

Prijs: 75€ voor de reeks van 5 lessen (geen losse lessen mogelijk)


Inschrijven op voorhand


De reeks is een enerzijds een introductie tot yoga en anderzijds geschikt om de basis nog eens op te frissen. We werken rond alles wat yoga zoal inhoudt; ademhaling, asana's (houdingen), meditatie, een korte inleiding in de filosofie, zonnegroeten worden aangeleerd alsook de basic staande poses. Je maakt kennis met de verschillende stijlen die in de studio gegeven worden, zodat je aan het einde van deze reeks een idee hebt welke yogastijl jou het beste ligt.

YOGA BASICS REEKS

KOOP HIER ONLINE