STUDIO

FAQ

 


OASE VAN RUST

Yoga Zuid is een gezellige, charmante yogastudio opgericht door Karolien De Beck. Gelegen achter een prachtig, oud huis in het hart van de stad. Als je het achterpand binnentreedt, ervaar je meteen een oase van rust. Dé ideale plek om in stilte tot jezelf te komen, achter je de hectiek van het drukke stadsleven.

Binnen in de studio hangt een serene en huiselijke sfeer.


MEER DAN ENKEL YOGA

Yoga Zuid biedt meer dan enkel ‘yoga’; wij zijn een unieke plek in de stad waar mensen samenkomen, waar je je kan verbinden met jezelf, maar ook met anderen.

Naast ons wekelijks lesrooster, lopen de lessenreeksen, workshops en events.

Daarnaast is er een osteopathie, acupunctuur en een fasciatherapie praktijk in het pand gevestigd.


MISSIE & VISIE

Onze missie is om fysieke en mentale balans te creëren in elk van ons.

Of je nu een absolute beginner of topsporter bent. Yoga werkt versoepelend, versterkend, revaliderend en meditatief.


We proberen de brug te slagen tussen een holistische kijk en een wetenschappelijk onderbouwde visie.

Dit doen we door vanuit verschillende hoeken naar de persoon te kijken (kine/osteopathie, accupunctuur, yoga, dieptemassage).

De kinesist/osteopaat, de acupuncturiste en fasciatherapeute werken in de praktijkruimtes bij Yoga Zuid.

Zo vormen yoga, osteopathie, acupunctuur en fasciatherapie een mooi geheel.

We raden aan om steeds een dokter te raadplegen bij aanhoudende specifieke klachten. Alsook deze te melden aan de desbetreffende leraar voor je aan een yogales deelneemt, zodat hij of zij daar rekening mee kan houden tijdens de les.


VAN GROEPSLESSEN TOT TRAINING OP MAAT

Bij Yoga Zuid staat kleinschaligheid, rust en persoonlijke aandacht centraal.

Tijdens de wekelijkse groepslessen uit het lesrooster kan je een stabiele practice opbouwen, waarbij je de nodige persoonlijke ondersteuning krijgt van onze gediplomeerde lesgevers.

Daarnaast lopen de lessenreeksen die meestal bestaan uit 4 tot 6 opeenvolgende lessen. Deze staan los van het gewone lesrooster. Daarbij kan je je gedurende enkele weken verdiepen in een bepaald onderwerp. De lessenreeksen worden op voorhand besproken met de verschillende praktijken, in de studio gevestigd.


Wat je kan verwachten van een yogales uit het lesrooster.

Via een fysieke practice van verschillende houdingen, ademhalingsoefeningen, concentratie- en meditatie oefeningen biedt Yoga Zuid je op een gevarieerde en persoonlijke manier de mogelijkheid om dichter bij je 'echte' zelf te komen door lichaam en geest te versterken.


Na de les staat er thee voor je klaar. Deze verse organische thees zijn door Katleen Adriaensen (www.atelier147.be) zorgvuldig uitgezocht en kunnen ontdekt worden in haar eigen thee atelier.


Naast de vaste groepslessen, kan je ook kiezen voor een 'training op maat'. Hiervoor maak je een afspraak met Karolien via email: yogazuid1@gmail.com . Deze formule bied je de kans om zelf een groepje samen te stellen, nog beter aangepast aan jouw mogelijkheden en behoeften (ook rustigere en specifiekere vormen van yoga zoals zwangerschapsyoga behoren tot de mogelijkheden). Indien je een les wil die helemaal op jouw maat gesneden is, kan je kiezen voor personal of duo personal training.


LAATSTE NIEUWS

Wij kiezen ervoor om eerder uitzonderlijk nieuwsbrieven te versturen.

Check daarom voor het laatste nieuws regelmatig de website, Instagram en Facebook pagina.


We wensen je alvast veel plezier bij Yoga Zuid en hopelijk tot snel!

NIEUWS

NEWS