FAQ

 

Gezond leven kan je door regelmatig te sporten en gezonde voeding te eten. Maar ook je huid, het grootste orgaan van je lichaam, verdient een gezonde verzorging.

Bij Moimoizelle kan je terecht voor gelaats- en lichaamsbehandelingen op basis van de natuurlijke producten van Jojoba Care. Dit Belgisch familiebedrijf specialiseert zich al bijna 20 jaar in het produceren van verzorgingsproducten op basis van jojoba olie, die wordt bekomen door het persen van de nootachtige vruchten van een woestijnplant en een uitermate goede bescherming biedt voor de huid tegen invloeden van buitenaf. De uitzonderlijke eigenschappen van jojoba olie worden in deze producten gecombineerd met de kracht van natuurlijke bestanddelen uit bloemen, planten en kruiden. Ze bevatten geen bewaarmiddelen of parfum. De heerlijke geur van de producten wordt volledig bepaald door de plantenextracten. Alle producten zijn wetenschappelijk onderbouwd, cruelty free en worden vervaardigd met aandacht voor ecologie en fair trade.

De manicures worden bij Moimoizelle afgewerkt door nagellak die vrij is van parabenen en schadelijke chemicaliën.

Op de website www.moimoizelle.be vind je uitgebreide informatie over de producten en een overzicht van de behandelingen.

Een afspraak kan op maandagvoormiddag en donderdagavond bij Yoga Zuid: www.moimoizelle.be, e-mail info@moimoizelle.be of gsm 0470/81.01.64.

Groetjes,

Katleen Van Baelen

SCHOONHEIDSSPECIALISTE