FAQ

 

Wie ben ik?

Na mijn ervaring als studente verpleegkunde aan de Karel de Grote Hogeschool, heb ik ontdekt dat ik de mens eerder holistisch bekijk dan onderdeeltje per onderdeeltje. Daarom besloot ik om mijn ambitie om mensen te helpen over een andere boeg te gooien.

Ik werk met een preventieve aanpak, vóór het eigenlijk al ‘te laat’ is en we al ziek zijn. Die aanpak heb ik geleerd tijdens mijn studie in Bachbloesem- en Aromatherapie, maar ook door te leren over massagetechnieken en bewuster omgaan met gezonde en natuurlijke voeding.

Met mijn aanpak hoop ik ieder op zijn eigen manier te kunnen helpen. Zo geef ik iedereen een hulpverlening op maat, want we zijn allemaal anders! Daarom zoek ik graag mee uit wat jou echt tot rust brengt en op welke manier jij het beste uit jezelf kan halen.

BACHBLOESEM CONSULENTE

Voor wie ben ik er?

Ik ben er voor mensen met stress symptomen zoals migraine, lichte depressies, slaapstoornissen of buikklachten.

Maar ook ter ontspanning kan je bij mij terecht voor een gepersonaliseerde aromatische massage. Hierdoor worden lichamelijke blokkades opgeheven door verschillende zintuigen tegelijk te prikkelen.

Voor mij zijn lichaam en geest één. Soms moeten we dus één van de twee deblokkeren om verder te kunnen gaan en daarmee help ik jou graag!

Enya Bauweraerts

Een afspraak kan op donderdagvoormiddag en vrijdagnamiddag bij Yoga Zuid:
gsm 0475/37.80.81.

enya_bauweraerts@hotmail.com