BIO


WAT IS ACROYOGA

AcroYoga is een wereldwijd groeiende activiteit, welke al vele harten heeft veroverd. AcroYoga raakt de essentie van menselijk wezen: bewegen en connecteren. Deze speelse, toegankelijke en tegelijk uitdagende combinatie van Yoga, partner acrobatiek en ontspannende oefeningen, geeft een boost voor lichaam en geest, op een leuke en leerrijke manier.

Om te starten met AcroYoga, hoef je niet flexibel te zijn of een sportieve achtergrond te hebben. Gezien we afwisselend werken in groepjes van twee of drie personen, ben je ook welkom zonder partner!

Op een speelse en tegelijk bewuste manier, kan je met AcroYoga je fysieke en mentale grenzen verleggen, leer je  nieuwe mensen kennen en krijg je de nodige technische bagage mee.

AcroYoga geeft een boost voor je zelfvertrouwen, alsook vertrouwen in de samenwerking en omgang met anderen. Je zal al snel merken dat je veel meer kan dan je denkt!


ACROYOGA LESSEN REEKS BIJ YOGA ZUID

Vanaf woensdag 25 April gaat AcroContactYoga van start met een 8-lessenreeks bij Yoga Zuid.  Wil je even uittesten of dit iets voor jou is? Kom dan naar de proefles op woensdag 18 april. Meer info onderaan.

De lessen zijn opbouwend en worden begeleid door twee gecertificeerde AcroYoga docenten (door AcroYoga Montreal), met name Ruslan en Saar.

We werken meestal in groepjes van drie: een drager, een vlieger en een spotter. Je krijgt de ruimte om de verschillende rollen te exploreren.

Tijdens de les kan je rekenen op een goede individuele en/of groepsopwarming, onderbouwde AcroYoga techniek, veel plezier en ontspanning op het einde van de les.


LESGEVERS

Ruslan North & Saar Wouters – van AcroContactYoga - zijn de grondleggers van Antwerp AcroYoga, en dus de oprichters van de Antwerpse AcroYoga community. Samen met enkele andere docenten, behoren zij tot de eerste lesgevers van België. Vanuit hun rijke fysieke achtergrond en jarenlange ervaring met lesgeven, weten ze hun leerlingen mee te nemen in een boeiend ontdekkingsproces.

Saar heeft ruim 15 jaar ervaring met Iyengar en Ashtanga yoga, en is eveneens erg gedreven met haar eigen projecten in de performing arts wereld, onder de naam MovingFireArts.

Ruslan was jarenlang toegewijd aan martial arts, meer bepaald Aikido. Naast zijn passie voor gevechtskunsten en AcroYoga, richt hij zich nu ook op ‘Movement’ in zijn algemene vorm.

Hun veelzijdige bewegingsachtergrond, creativiteit en sterke interesse voor verschillende kunstvormen, maken dat Saar & Ruslan steeds op zoek zijn naar vernieuwing tijdens hun lessen en workshops.

Beginnende AcroYogi’s krijgen een stevige technische basis mee en hebben de gelegenheid om kennis te maken met AcroYoga in zijn algemene vorm. Terwijl de meer ervaren AcroYogi kan rekenen op steeds nieuwe uitdagingen en origineel materiaal.

Saar & Ruslan reisden samen twee maal naar Montreal, voor het behalen van hun ‘level 1 & 2 docenten certificaat’, bij de grondleggers van AcroYoga, namelijk Eugene & Jessy – AcroYoga Montreal.


WANNEER:

Proefles: 18/04 (20:15 – 22:00)

Lessenreeks: 25/04, 2/05, 9/05, 16/05, 23/05, 30/05, 6/05, 13/05 (20:15 – 22:00)

PRIJZEN:

8-lessenreeks van telkens 1 uur en 45minuten: 136€ (= 17€/les)

(Reeks studententarief: 112€)

Losse les: 20€

(Losse les studententarief: 17€)

  1. Proefles 10€


INSCHRIJVEN:

Hoe inschrijven?

1)Stuur een mail naar acrocontactyoga@gmail.com om je aan te melden

2)Vul het inschrijvingsformulier in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffbt2oCdsbbu96Q8G6Q1JvmuybgfcoClzDFqD-AMQtAkmovQ/viewform

3)Maak het lesgeld over binnen de 7 kalenderdagen

4)Je krijgt een inschrijvingsbevestiging via mail

Korting: indien je na de proefles kiest voor een volledige lessenreeks, kan je van 10€ korting genieten, als je het lesgeld onmiddellijk ter plaatse betaalt.